Beste bewoner(s),

Jij weet wat belangrijk is voor je buurt en dorp. Jij weet wat nog ontbreekt of wat meer aandacht vraagt. Ook ken je medebewoners en hun wensen en behoeften. Daarom vragen we jou om lid van onze Dorpsraad te worden.

Wat kan en mag je als dorpsraadslid?
Als dorpsraadslid benader, activeer en motiveer je medebewoners uit Deest om samen ideeën en plannen waar te maken. Ook de gemeente betrekt de dorpsraad bij vragen of ontwikkelingen over de leefbaarheid en veiligheid in het dorp. Jouw kennis en ervaring gebruik je in deze gesprekken. Daarnaast adviseert de dorpsraad het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Druten. Zo wordt jouw dorp nóg fijner om te wonen!

Wie zoeken we?
Iemand die maatschappelijk betrokken is en in het werkgebied van de Dorpsraad woont, zich hiervoor wil inzetten en de tijd hiervoor vrij kan en natuurlijk wil maken. De Dorpsraad Deest is een zeer jonge Dorpsraad en deze laat zien dat niet volgens strakke protocollen gewerkt hoeft te worden. Er is zeer zeker ruimte voor nieuwe ideeën, dus laat deze kans niet voorbij gaan om ook jouw inbreng te laten horen.

Wil je je aanmelden als dorpsraadslid?
Spreekt dit je aan, en heb je interesse in een plek in de dorpsraad? Dan kun je voor een vrijblijvend verkennend gesprek contact opnemen met de voorzitter Harry van Geelen  (voorzitter@dundroaddeest.nl of bij een van de andere leden: Koen van Aanholt, Marc Alewijn, Erik vd Broek, Berry vd Broek en Rolf Janssen.

Mocht je zelf geen interesse hierin hebben, maar ken je iemand waarvan je denkt dat die geschikt hiervoor is en wellicht wel interesse hierin heeft, dan horen wij dit graag van je.

Natuurlijk zullen alle contacten en tips vertrouwelijk worden behandeld.